İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

9 Mart Barış Düşmez (Nesine) İZMİR Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Geride bıraktığı 4 yarışında da istikrarlı koşan 5 numaralı GALYALILAR, son koşunu kazanma başarısı gösterdiği aprantisi idaresinde favorimdir. Bursa’dan kazanarak gelen ve İzmir’de start aldığı 12 yarışında da tabeladan düşmeyen 1 numaralı ZAFER MEYDANI en sert rakibidir. 3.5 aylık aranın ardından gördüğü yarış ile açıklarını gideren 2 numaralı BABA KRAL dikkate alınmalı. 7 numaralı GANDACHERRA, 3 numaralı GÜÇLÜ KIZ, 4 numaralı DOMINO GOLD ile  6 numaralı TINASOĞLU sağlam kuponlara önerim.

2. Koşu: 3 numaralı BİRİMSİN, 6 numaralı NAZLIELA, 5 numaralı KARİNA ile 7 numaralı NERGİS GÜLÜ arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hata yapanın maiden’a veda etmesini bekliyorum.    

3. Koşu: Uzak fark yaparak kazandığı son 2 yarışının ardından formunu koruyan 2 numaralı STRABON favori olmayı hak ediyor. Son startında önde yüksek tempoya girdiği için tabela dışında kalan 1 numaralı ÇINAR BEY aynı hatayı yapmadığı takdirde favoriyi zorlayabilir.


4. Koşu: Son yarışında buradaki tüm rakiplerini yine aynı pist ve mesafede oldukça kolay geride bırakan 1 numaralı KINOWA’nın, 5 kez koşu 4 kez kazandığı pist ve mesafede geçilmeyeceğini tahmin ediyorum.

5. Koşu: Kazanarak moral bulan 1 numaralı TUĞALP favorimdir. Mesafenin en iyi derecesini elinde bulunduran 4 numaralı UĞURCANBABA öncelikle rakibidir. 5 numaralı ESERALP ile 6 numaralı GOBEN unutulmamalı. Geniş kuponlar; 7 numaralı SU MELEK, 2 numaralı GAZENFER ile 3 numaralı TORUNUM BULUT yazarak bu ayağı sağlama alabilir.    
6. Koşu: Son 3 yarışına oranla bu kez dişine göre rakipler yanında koşacak olan 3 numaralı ROYAL CAPUCINO birinciliğin en güçlü adayıdır. Ekonomik kupon yapacaklar risk alıp tek yazabilir. 5 numaralı SKY HERO, 7 numaralı DOYOUN HEARTED, 1 numaralı PINK GOLD ile 2 numaralı KARESİ rakip yazacaklara önerilerim.   

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu