Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

17 Nisan Nurettin Güven (Nesine) ANKARA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Formunda önemli derecede gelişmeler mevcut Farise, bu haftaki hazırlıkları gayet iyi Dugem, aşama içerisindeki Arayeyki ve üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Gül Fırtınası sizlere önerebileceğim en şansı kısraklardır.

SIRALAMAM: 4-3-1-5

2. Koşu: Bursa ve Kocaeli pistinde iştirak ettiği son koşuları gayet başarılı Saygon, tekrar döndüğü İstanbul’da yaptığı çalışmalarında oldukça sıhhatli görünüyor. Dengi rakipler arasında kuponlara öncelikli işaretlenmeli. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden Akçeşme, inatçı karakteriyle ekibinin yüzünü güldürebilir. Koşunun tempou gidecek olması lehine Kara Kantos, öndeki çekişmelerden en iyi şekilde istifade edecektir. Ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim Lord ile bomboş sıkletiye Gedizkaya kollanılması gereken diğer safkanlar.

SIRALAMAM: 4-6-3-1-7

3. Koşu: Mücadele verdiği son koşularında gayet başarılı sonuçlarla ayrılan Major Trowback, uygun rakipler arasında şeytanın bacağını kırabilir. Koştukça üzerine koymaya başlayan Chehalis ile Burulhan öncelikli takipçileridir. Bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olan Yılan Kale, sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 3-2-1-5

4. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşularında sürekli kendisine tabela içerisinde şans bulan Anka, tecrübesini konuşturarak gruba üstünlük sağlayabilir. İstim üzerine getirilen Alexandrapoli ise favorinin adeta gölgesi olacaktır.

SIRALAMAM: 3-1

5. Koşu: Her geçen gün artan bir kondisyona sahip bulunan Excalibur, oldukça elverişli rakipler yanında ufak bütçeli kuponlara risk edilebilir. Tekrardan istenilen seviyeye ulaşan Hayatı Cedid ise favorinin adeta gölgesi olacaktır.

SIRALAMAM: 1-2

6. Koşu: Oldukça güzel bir hazırlık döneminden geçen Pirgos ile tam bir istikrar abidesi olan Lady Tulpar arasındaki mücadeleye, tırnağının ucuna getirilen Ocean Seraph’da katılacaktır. Rumet ile Canpetek gözden uzak tutulmamalı.

SIRALAMAM: 6-2-1-7-4

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu