Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

28 Mayıs Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: Güç ve performans olarak birbirlerine oldukça yakın kısrakların mücadelesine sahne olacak zorlu günün ilk ayağında; Kolaçan, Rabat Güzeli, Yolaşan, Malakka, Denizsefası, Karagülüm, Sanem Kız ile Goncanur sizlere önerebileceğim en şanslı isimlerdir.

SIRALAMAM: 1-5-6-4-9-3-7-2

4. Koşu: Kısa ara sonrası problemleri giderilen ve tamamladığı hazırlıkları iyi Harputlu, başarısız son koşularını bizlere unutturabilir. Eküri destekli Rüzgar Gold, açıklarını hızla gideren Captain Pitt ile hazırlıkları iyi Perfectus ihmale gelmezler. Toparlanma yolundaki Hakuna Matata ve İstanbul’dan iddialı giden Cankuzey göz ardı edilmemeli. Raziye Ana ile West Grove sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 3-1-2-4-14-18-12-8

5. Koşu: Aradan sonra İzmir ve Ankara’da çok ciddi rakipler arasında koşarak beklenileni veremeyen Crystal Fiddle, muhafaza ettiği iyi durumu ve dengi grupta kuponlara öncelikli işaretlenmeli. Formunu sürekli geliştiren No More Bets ile istim üzerindeki Karahindibaya en küçük bir hatayı affetmeyecekler.

SIRALAMAM: 3-9-1

6. Koşu: Çok daha formda rakipler arasındaki son 1000 metrelik çim koşusunda, fotoya yakın dış kulvardan iyi bindirerek başarılı bir 3.lüğe imza atan Small Lighting, koştukça üzerine koymaya başladı. Biraz daha uzayan mesafenin lehine olduğuna inandığım tayı elverişli grupta günün ilk teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 7 // 6-3-2

7. Koşu: Bursa çiminde şimdiye kadar katıldığı 3 startından da zaferle ayrılan ve güzel durumunu muntazam idmanlarıyla koruyan Tomiris’i lehine pist ve mesafede sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 6 // 3-5-7

8. Koş: Kazanarak moral bulan Selayatlı, İstanbul’dan çok iyi giden Demirörs, formunda önemli derecede gelişmeler mevcut Haberatlı, son yarışı parlak Kalabalı ile aradan iyi dönen Kuzen ilk etapta düşünülmeli. Ağacemal, Ellibeş ve Kadirkaan sürpriz uğraşı verecekler.

SIRALAMAM: 7-17-14-2-1-3-6-5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu