Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

26 Haziran Nurettin Güven (Nesine) ANKARA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Problemleri giderilen ve tekrar hız verdiği hazırlıkları yeterli Win The West, mesafesinde grubun uygunluğuyla ilk etapta düşünülmeli. Son haftalarda oldukça güzel bir form sıçraması gösteren Mister Ticker ile tamamladığı hazırlıklarında dikkat uyandıran Bordonaro sert rakipler. Koşunun önde muhtemelen yüksek tempoda gidecek olması lehine Saspunas, sonlarda yapacağı güçlü ataklarıyla sonuca ulaşabilir. Tekrardan istenilen seviyeye gelen Dark Boy, öndeki çekişmelerden kendisine pay çıkarabilecek bir diğer şanslı safkan.

SIRALAMAM: 10-4-7-1-2

4. Koşu: Pist ve mesafe ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşularında gayet başarılı sonuçlarla ayrılarak tırnağının ucuna getirildiğini ispatlayan Blue Moonlight, dengi grupta kuponlara öncelikli yazılmalı. Ağır kilosuna rağmen süratli yapısı ve inatçı karakteriyle bilinen Fantestic Lero, lehine pist ve mesafede en az favori kadar iddialı konumda. Mesafenin başarılı isimlerinden Griffon ile açıklarını hızla kapatan Oneandonly ihmale gelmezler. İstanbul’dan çok iyi durumda giden İsmihan, kazanarak moral bulan Trustable, aşama içerisindeki Grand Efe ile tırnağının ucuna getirilen Lagrimas zorlu geçmeye aday bu koşuda sizlere önerebileceğim şanslı isimlerdir.

SIRALAMAM: 2-1-3-4-6-10-11-12

5. Koşu: Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan ve kaba kumda iştirak ettiği 3 startından 2’sinde zaferle ayrılmayı başaran Ateşbibi, başarılı binicisi ve koruduğu güzel durumuyla günün en güvenilir teki olmaya adaydır.

SIRALAMAM: 2

6. Koşu: Çok ciddi rakipler arasında katıldığı son yarışı bir nevi kendisine galop niyetine gelecek olan Sorgun Aslanı, bu gün için kendisine uygun rakipleri bulmuş durumda. Pist ve mesafedeki en iyi dereceyi elinde bulunduran safkanı ufak bütçeli kuponlara tek yazabilirsiniz. Yanına at yazmak isteyenler ise başarılı bir form grafiğine sahip Cevher’i değerlendirmeye alabilirler.

SIRALAMAM: 5-1

7. Koşu: 5 gün önceki 1400 metrelik çim koşusunda erken yürümesinden dolayı sonlarda kuvvetli gelen Hafo’ya direnemeyerek 2.likle ayrılan Zonaro, bu gün için aynı hataya düşmeyerek biraz daha sabırlı olması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir. Ağır kilosuna rağmen üst üste kazandığı son iki startında buradaki çoğu rakibini geride bırakan Nestor, muhafaza ettiği güzel durumuyla kaldığı yerden devam edebilir. Bu tip mesafelerde sürekli başarılı koşabilen Cool Prince, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde birinciliğe uzanabilecek bir diğer şanslı safkandır.

SIRALAMAM: 8-1-4

8. Koşu: Tam bir istikrar abidesi olan ve mücadele verdiği son koşularında sürekli adından bahsettiren Özpar, uygun rakipler arasında başta şans verdiğim safkandır. Tabela diplerindeki son koşularıyla kendini bulmaya başladığını belli eden İdealist, bu sınavı dahil yakın takibe alınmalıdır. Eli kulağına getirilen formda Hünkaroğlu, açıklarını hızla gideren Alişirin Oğlu ile önde boş kalacak olması lehine Turbocu gözden uzak tutulmamalı. Ser Emir ve Benazir Kız sonraki ihtimaller.

SIRALAMAM: 3-7-1-2-4-5-9

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu