Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Temmuz Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Denk güçlerin mücadelesine sahne olacak oldukça zorlu günün ilk ayağında; Miss Tudor, Aslan Adam, Puzzle, Invinsible Woman, Run For Ruya ve Star Ruby ayrım yapılmaksızın kuponlardaki yerlerini almalı.

SIRALAMAM: 7-1-3-2-4-8

3. Koşu: Çimdeki ilk sınavına çıkacak olmasına rağmen Ankara’da kumda çok daha ciddi rakipler arasında koşarak adından bahsettirebildiğini gördüğüm Büyükturbo, orijin olarak yatkın olduğu piste başta şans verdiğim safkandır. Pist ve mesafedeki son sınavından zaferle ayrılan Tatarkan ile İstanbul’dan kazanarak moralli dönen Bartu göz ardı edilmemeli. Takı değişikliğine giden inatçı karaktere sahip Çekirge, dengi rakipler yanında kuponların olmazsa olmazlarından biri. Katıldığı iki koşusu da oldukça etkileyici Ova Kartalı, rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanacaktır.

SIRALAMAM: 1-3-2-4-7

4. Koşu: Uzun bir tedavi dönemi ardından İstanbul’da muntazam idmanda olan ve ciddiyet kazandırdığı çalışmalarında dikkat çekici dereceler sergileyen Gazibora Khan, yeterli görünen kondisyonuyla klasını konuşturabilir. Hayal kırıklığı yarattığı İstanbul’daki son koşusunu gücüne ölçü almadığım Behramkale, 3’te 2 yaptığı piste favorinin adeta gölgesi olacaktır. Tam bir istikrar abidesi olan Depository ile zaman zaman beklentilerin üzerinde koşabilen Zümrüthan hatalardan yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 7-1-2-4

5. Koşu: Kum – çim ayırt etmeksizin Ankara’da mücadele verdiği son koşularında üstün bir performans ortaya koyan Bold Boy ile pist ve mesafedeki son 3 startından da zaferle ayrılan Ogey ikilisi ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. Koştukça üzerine koymaya başlayan Daddy Cool ile ufak tefek sorunları halledilen Haskaya kollanılması gereken diğer şanslı taylar.

SIRALAMAM: 1-8-5-3

6. Koşu: Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan Tumbulzele, makinede fazla oyalanmadığı takdirde kazanmaya en yakın safkandır. Gördüğü koşularıyla açıklarını hızla kapatan Atılım ile uzun aradan sonra yarış gösterilen Zeytinbağı favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 1-4-6

7. Koşu: Erken yürüdüğü İzmir’deki son 2100 metrelik kum koşusunda, düzlükten sonra ataklarını sıklaştıran Daybahadır’ın ataklarına karşılık veremeyerek tatminkar bir 2.likle ayrılan Civantay, uzun mesafelerde de biraz noksan koşacağının izlenimlerini verdi. Tekrar döndüğü Bursa’da tamamladığı hazırlıkları oldukça iyi safkanın mesafesinde ve elverişli rakipler yanında zaferle ayrılması bu gün için normal sonuç olacaktır.

SIRALAMAM: 3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu