Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

09 Ağustos Nurettin Güven (Nesine) KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: İştirak ettiği son kum koşularında gayet tatminkar sonuçlarla ayrılan Akşeker ile formunu önemli ölçüde geliştiren Asuvan ilk etapta düşünülmeli. Son kez Gündoğarken ile İstanbul iç piste yaptığı 1000/1.11 – 400/28.7 HÇ galobunda oldukça beğenimi toplayan Lemanhanım, orijin olarak yatkın olduğu piste beklentilerin çok üzerinde koşabilir. Çimdeki son sınavında etkisiz kalan Yeni Zübeyde, başarılı olduğu kumda hatalardan en iyi şekilde yararlanacaktır.

SIRALAMAM: 1-2-6-10

3. Koşu: Bu günkü aprantisi idaresinde katıldığı son 1500 metrelik kum koşusunda startla birlikte önde iyi bir tempo kuran Gülenyüz, fotoya yakın içinden ve dışından gelen rakiplerine karşılık vererek 1.44.07’lik derecesiyle kazanmayı başardı. Tekrardan döndüğü İstanbul’da oldukça sıhhatli bir idman görünümüne sahip olan safkanın başarılı olduğu pist ve mesafede bir kez daha kazanacağına inandığımdan dolayı günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2

4. Koşu: Ufak tefek sorunları giderilen ve tekrardan hız verdiği çalışmaları yeterli görünen Fratelli, dinçlik yarışlarını seven bir safkan. Tam mesafesinde adından bahsettirecektir. Kocaeli pistinde katıldığı 7 startından 4’nü kazanan ve diğerlerinde de adından bahsettirmeyi başaran Veliaht Betül, kaldığı yerden devam etmeye çalışacaktır. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden biri olan Red Rebel, önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirme uğraşı verecektir. 

SIRALAMAM: 6-7-4

5. Koşu: İstanbul’da katıldığı birbirinden başarılı yarışları ardından bu kez şansını kaba kumda deneyecek olan Cankurtbey, iç piste hazırlıkları kadar koşması halinde koşuya ağırlığını koyacaktır. Hız verdiği çalışmaları oldukça iyi Burkal ile başarısız son yarışına bir anlam veremediğim Ova öncelikli takipçileri. Koşunun tempolu gidecek olması lehine Seldanınoğlu sürpriz arayanların ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 2-5-6-3

6. Koşu: Ankara’da iştirak ettiği üç çim yarışında da kendisine tabela içerisinde şans bulan Kızmaz Gülü, ilk kez çıkacağı Kocaeli pistini yadırgamadığı takdirde uygun rakipleri geride bırakacaktır. Gücü oranında başarılı sonuçlarla ayrılan Güneyli, İstanbul sentetik piste umduğunu bulamayan Kusursuz Güç ile zaman zaman ters koşabilen Cannilderin hatalardan kendilerine pay çıkaracaklardır.

SIRALAMAM: 6-4-8-3

7. Koşu: Kısa ve orta mesafelerde katıldığı kum yarışlarında başarılı sonuçlar ortaya kayan Rasimbey, kondisyonunu sürekli geliştiren New Transatlantic, Bursa’daki son sınavı gayet parlak Zafer Meydanı, üzerindeki durgunluğu atmaya başlayan Black Adler ve bu grupla baş edebilecek yetenekteki Qaviy ilk etapta düşünülmeli. Brave Feet, Adalson ile Mascherano sonraki ihtimaller.

SIRALAMAM: 6-4-2-3-8-7-10-9

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu