İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

15 Ağustos Nurettin Güven (Nesine) İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Yarışı yüksek tempoda forse ettiği son 1400 metrelik çim koşusunda, yarışın ilk 1000’ni 1.04.90 gibi oldukça ciddi bir tempoyla geçtiğinden dolayı sonlarda dışından diri gelen Ezharbey ile Tonyukuk ikilisine direnemeyerek 3.lükle ayrılan Çelikşah, bu gün için aynı hataya düşmeyip biraz daha sabırlı olması halinde koşuya ağırlığını koyacaktır. Pist ayırt etmeksizin şimdiye kadar iştirak ettiği 6 startında da kendisine tabela içerisinde şans bulan Afacan, Salı günü yaptığı düzlük sprintindeki sıhhatli görünümüyle yine çok şanslı. Pist ve mesafedeki son sınavından zaferle ayrılan ve Ankara’dan bir kez daha iddialı gelen Ezharbey, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Bu haftaki hazırlıklarında çok farklılaştığını belirtmek istediğim Daloğlu, bu sınavı dahil yakın takibe alınmalıdır. Üzerindeki durgunluğu hızla atmaya başlayan ve idmanlarından çok farklı koşan Şimşekkral, rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanacaktır.

SIRALAMAM: 2-1-3-8-5

3. Koşu: Startla birlikte ön tarafta iyi bir tempo kurduğu son 1400 metre mesafeli sentetik pist koşusunda, düzlükten sonra temposunu hiç düşürmeden zaferle ayrılmayı bilen Öncüpınar, aynı titizlikle hazırlandığı bu koşusunda da söz sahibi olacaktır. Kısa ara sonrası Ankara’da iyi yarış gösterilerek açıklarını kapatan ve bu grupla baş edebilecek yetenekteki Asilbeşir, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edecektir. Birbirinden başarılı son koşuları ardından iyi durumunu muntazam idmanları ile muhafaza eden Karaberk, zaman zaman beklentilerin üzerinde koşabilen Gençtaha ile formunu önemli ölçüde geliştiren Tumbul Beyrut en küçük bir hatayı affetmezler. Gücü oranında başarılı koşabilen Arayekyi, uygun kilosunun verdiği avantajı lehine çevirmeye çalışacaktır.

SIRALAMAM: 5-8-2-1-6-11

4. Koşu: Yarış seçilerek koşturulan ve ard arda kazandığı son koşularında mükemmel bir görünüm içerisinde olan Miss Helin, adeta bütünleştiği jokeyi idaresinde yine çok şanslı. Oldukça başarılı bir sezon geçiren ve sabahın erken saatlerinde tamamladığı çalışmalarını beğendiğim Valencia ile mesafenin etkili isimlerinden Peri Lina uygun kilolarıyla favoriye zorlu anlar yaşatacaktır.

SIRALAMAM: 4-7-6

5. Koşu: Bu günkü binicisi idaresinde katıldığı son iki startından da galip ayrılırken buradaki çoğu rakibini de geride bırakmayı başaran Çaltepe, Bursa’da tamamladığı hazırlıklarında da göz dolduruyor. Bir kez daha kazanacağına inandığım tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2

6. Koşu: 5 gün önce bir üst grupta katıldığı 1900 metrelik çim koşusunda, gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek kendisine tabela sonunda şans bulan Şehlevent, sık koşmaktan olumsuz yönde etkilenmediği takdirde adını birincilikle süsleyebilir. Sürekli artan bir forma sahip Baba İlhami, 1000/1.09.8 – 400/27.5 R galobunda beğenimi toplayan Önderefe ile Ankara’dan moralli gelen Yabankız her an devreye girebilirler. Uygunlaşan kilosuyla şansı artan Acartürk, yatkın olduğu mesafede göz ardı edilmemeli. Eküri destekli Kırmızıkaya ile İstanbul pistini seven Hünkaroğlu sürpriz uğraşı verecekler.

SIRALAMAM: 6-9-12-3-8-4-1

7. Koşu: Kendi halinde tabela dibinde tamamladığı bir üst gruptaki son yarışını bu rakipler için yeterli gördüğüm Gençberk, Pazartesi sabahı Şimşekkral ve Görükle ile birlikte yaptığı 600/41.4 – 400/27.6 R sprintinde oldukça sağlıklı bir görünüm içerisindeydi. Kantarmasını tanıyan binicisi ve dengi grupta safkana başta şans vermekteyim. Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Botan ile Bursa’dan kazanarak dönen Islah favorinin en yakın takipçileri konumunda. Ankara’daki son yarışlarını tabela diplerinde tamamlayarak yeşil ışık yakan Teksayfa, sürpriz arayanların ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 2-5-1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu