Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminlerYedili Plase Tahminleri

26 Ekim Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: Hala kendilerine kanıtlayamamış tayların mücadelesine sahne olacak bu zorlu ayakta; Luxor Girl, Princess Rio, Blue Flower, Miss Balkan, İzembatur ile Lady Lion öncelikli yazılmalı. Free Girl ve Princess Cindy sürpriz uğraşı verecekler. 

SIRALAMAM: 8-12-1-9-6-7-4-11

4. Koşu: Ankara’da umduğunu bulamayan ve tekrar sevdiği piste dönen Adios, mesafesinde bir adım öne çıkmakta. Form tutma çabası içerisindeki Divine Beauty ile istim üzerine getirilen Feveran ihmale gelmezler. Aradan sonra iki yarış gösterilen Massandra, gelişen nefesiyle üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. İstanbul’dan eli boş dönen Öcal Tay ile yükselişteki Princess Balov hata kollayacaklar. 

SIRALAMAM: 4-3-10-8-1-2

5. Koşu: Ufak tefek sorunları halledilen ve ciddiyet kazandırdığı çalışmaları eksiksiz The Last Legend’in sınıfı bu rakipler arasında kesinlikle tartışılmaz. Lehine pist ve mesafede kazanacağına inandığım safkanı sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 2

6. Koşu: Kolay kazandığı yarışı ardından mükemmel durumunu aynı titizlikle devam ettiren Emekyemez, sevdiği Bursa pistinde bir kez daha zaferle ayrılabilir. İzmir’deki koşuları gayet parlak El Patron, öndeki kapışmalardan istifade edecektir. Üstün süratiyle bilinen Into, istediği tempoyu kurması halinde bir solukta bitirebilecek güçte. Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Haskaya, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Buzzer Beater, Ağa Batur ile World Fast geniş kuponlara eklenerek bu ayak kapatılabilir de. 

SIRALAMAM: 5-2-1-6-4-3-7

7. Koşu: Gayet güzel bir mücadele örneği sergilediği ilk startında bu grup için başarılı sayılabilecek bir 2.lik çıkaran Ateşgeçirmez, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle çok daha iddialı olacaktır. Güzel hazırlıklarıyla tayı sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 2

8. Koşu: Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden biri olan Canyoldaş ile dengi rakipler arasında mücadele veren Reşitbey ilk etapta düşünülmeli. Koşunun tempolu gidecek olması lehine Efe Yürek, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Emmi ile Kızgınöfke her an devreye girebilirler. 

SIRALAMAM: 2-5-6-10-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu