İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminlerYazar AdaylarıYazar Adaylarımız

12 Mayıs 2019 Yazar Adayımızın İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri, Analizleri

ALİ CENGİZ’İN ALTILI TAHMİN VE ANALİZLERİ

1.ayak: 1300 MT çim pist şartlı 3 yarış gruba baktığımız zaman elle tutulur sadece bir isim var. İlk yarışında gerçek gücünü bile görmeden rahat kazanan GOLDEN PASS bu grubu rahat geçer günün bankosu.

2.ayak: Maiden çim pist yarış her sonuca açık yarış burada,bomba aramak gerek uzun süredir koşan atların şansı yok yeni koşan bir iki yarış gören isimler yazılmalı. Hepsi diyerek rahat bir yarış ve en eşeği gelmesi dileği ile.favorileri yazmamak mantıklı.

3.ayak: Tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Bu koşuda son yarışları parlak ateşini başta olmalı.daha sonra formda A.Sözen ile Falez, duslem varlıklı ve patronice bu ayak için yeterli olacaktır.

4.ayak: Ayağına seri isim COPPERFİELD çıktığı gibi kazanacaktır.her ne kadar rakipleri sert olsada bi yarış anca böyle oynanır ikinci banko olarak degerlendirilir.rakip ulan Batur

5.ayak: Bu grubu LEAD SOLDIER rahat geçer. BABA HANCI, BRUCE VAYNE buraların atı değil. BABA HANCI kimi geçti ki? Bir tane kaliteli isim geçmedi. Kim ne derse desin kalite şampiyonlar ligi farklı güç farklı arkadaşlar günün en sağlam bankosu LEAD SOLDIER.

6.ayak: Günün kapanış ayağı maidende bomba arayacağız. Tuttuğunuz isimleri yazıp ufak kurgular yapmanızı tavsiye ederim.

ŞABLON

1-GOLDEN PASS banko
HEPSİ
10-5-3-6-9
1-COPPERFİELD banko
7-LEAD SOLDIER banko
HEPSİ

Herkese bol şans, kurgu size ait olup bütçemize göre değerlendirilmelidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu