Ankara TJK At Yarışı Tahminleri, Banko TahminlerTahminler

3 Ağustos 2019 Bay Altı ANKARA Altılı Ganyan Tahminleri ve Analizleri (GÜNCELLENDİ)

ULTRA; Maidendan çıktıktan sonra bu sene sıkıştırılmadan nereyse her ay iki yarış gösterilerek hazır kıvama geldikten sonra yarış kollayan bu safkan geçen yarışında bu yarışın galobu niyetine bugünkü jokeyi ile koştu.Bugün yine son günlerin formda ismi G.Kocakaya’nın tercihiyle de start alıyor.İstediği mesafe ve kiloyu bulan bu safkanın Kazanmasını bekliyorum. Bankomdur.

ATEŞ BİBİ; Son koşularını inandırıcı bulmadığım bu safkanın yarış hayatındaki 10 birinciliğinin 4 tanesi Gr2 ve 3 seviyesinde özellikle bugün koşacağı grubuna baktığımızda bu seviyede yarış yapan safkan olmaması ve açık koşulara başka konsantre olabilen jokeyi idaresinde rakiplerinden bir adım önde gördüğüm safkandır. Zor programda Banko öneriyorum.

1. Altılım

1.ayak; 3-4
2.ayak; 5-15 // 3-4-11-2
3.ayak; 6 ULTRA
4.ayak; 1-2-5 // 7
5.ayak; Hepsi
6.ayak; 6-12-3-2

33.60 TL //// 134.40 TL

2. Altılım

1.ayak; Hepsi
2.ayak; 6-12 // 2-3
3.ayak; 6-7-8 / 2
4.ayak; 2.ATEŞ BİBİ
5.ayak; 4-6-3 / 2
6.ayak; 10-13 // 7

25.20 TL /// 134.40 TL

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu