21 Eylül 2019 Bay Altı ANKARA Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri
BAŞAR; Son Gr koşusunda bile ata güvendiği için binen A.Çelik, bugün çok daha uygun rakipler yanında kazanması gerekir. Bu safkan o gün çok sert rakiplerde düzgün aksiyonlarla son viraja girerken,son 200 de gelemeyeceğini anlayan bugünkü jokeyi kendi halinde yarışı bitirdi.Bence bugünkü yarışta safkanın durumunu iyi görmese binmezdi.Bugün bu safkana güvenerek altılı şablonumu oluşturmayı oluşturacağım için banko öneriyorum.
SUN OF DAY; Bu safkan için çok detaylı şeyler yazmaya gerek duymuyorum,Çünkü bu tip gruplarda bu kalitede bir at kaybediyorsa bana göre ya anlık bir sıkıntı olması lazım,ya da bi şekilde atı getirmedikleri durum oluşuyor. O yüzden bu safkana binen Akın Sözen’e güvenerek ikinci banko olarak önereceğim safkan.
Altılım
1.ayak; 4 BAŞAR
2.ayak; 5-7-1-6
3.ayak; 2 SUN OF DAY
4.ayak; 2-6-3-4-5 // 1
5.ayak; 7-1-3 // 8-5
6.ayak; 1-7-3-4 // 2-6-5
16.80 TL /// 58.80 TL
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.








