İzmir TahminleriTahminler

24 Ekim 2019 Beyaz Bayrak İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

RUN FOR RUYA : Bu kısrağın bir türlü şansı yaver gitmedi. Cem ile iyi anlaşıyorlar. Bir önceki yarışında jokeyini yadırgamıştı. Diğer yarışlarına baktığımızda hep çok az farkla tabela dışı. Bir çoğunda da kazanabileceği yarışları, ya sprint mesafesi ayarından, ya da yarış içerisinde yaşadığı talihsizliklerden kaybetti. Tabii ki son yarışında mesafenin çok uzun olması ve kısrağın bu durumu yadırgamış olması da ciddi bir handikaptı. O yarışta bu günkü ciddi rakiplerine geçilmiş olsa da, dikkatle yarışı incelediğimizde mesafe nedeniyle kaybedilmiş bir yarış olduğu görülüyor. Şunu söylemek istiyorum, mesafesinde koşulmuş olsaydı, kısrak oradaki performansı ile koşuyu net kazanırdı.

FOOL HARDY : Umut veren ilk koşusundan sonra küre alınan tayın, aradan sonra gördüğü yarışını çok beğendim. Maidenden çıkmasını bekliyorum.

ŞANSLI KAFKAS : Ben burada biraz jokey eleştrisi yapacağım. Son yarışlarında Alaaddin biraz tutuk gibiydi. Mesafeyi ayarlayamadı. Bu anlamda jokey değişikliği yerinde karar. Ben bu koşuda SÜERDEM in tempo taşıyacağını düşünüyorum. Zaten bir tekrar yarışı niteliğinde ki, grup SÜERDEM i çok fazla tempoda rahat bırakmayacaktır. Bu da ibreyi ŞANSLI KAFKAS a çevirir. Önceki yarışlarındaki hatayı yapmazsa kazanabilir.

Altılı Ganyan Şablonu

9
1.2
6.2.4.5.8.3.7.1
4
6 / 1.4.5.7
15.8.2.9.3.6.16.12.13.1.4.14.7.11.5

16 TL / 84 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu