İzmir TahminleriMurat HocaTahminler

23 Ocak 2020 Murat Hoca İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

4.AYAK: (4-3) EKÜRİLER (KIZILHAN – ERTEMİZ); Hem ERTEMİZ hemde KIZILHAN’ın son koşuları çok başarılı olup, özellikle ERTEMİZ son koşusunda ÇALTEPE’yi çok kolay ayırarak 2.’lik elde etmişti. KIZILHAN’da son koşusunda form sıçraması yaparak sevdiği uzun kum pistte, bana göre iki Eküri bu grupta el ele vererek kazanmasını bileceklerdir. BANKOM.

5.AYAK: 3 NOLU WALTZ GOES ON; Yaklaşık iki haftadır siftah yapmamış jokey Hüseyin ŞİMŞEK en son 2.lik elde etmiş olduğu bu safkanla bence varını yoğunu ortaya koyarak, daha önce gerçekleştirmiş olduğu bu safkanla 1.liği tekrar elde ederek kazanmasını bilecektir. Son iki koşusunda daha ağır sıkletle koşan bu safkan bu defa uygun kilosu ile bu rakiplerini geçebilecek durumdadır. BANKOM.

6.AYAK: 9 NOLU KRAL AYDEMİR; Bu safkan hakkında bir durum paylaşmak istedim. CEMCEM ve RUBİCON (11GRUP VE 1 GRUP ) KOŞU KAZANMIŞ olan bu safkanların öz kardeşi olan bu safkan, orijinin hakkını verirse bu grubun tozunu dumanını attırır. Uzun zaman sonra bir koşu görerek fazla sıkıştırılmayan bu safkan, ilk koşusundaki 3.lüğü elde etmiş jokeyi Doruk PALAUR ile bu koşu hedef edilmiş olarak gördüğümden, bu safkanı Ekürisi ile birlikte ilk at olarak önerdim. 6 NOLU KUPALIM ve 2 NOLU ILDIR BEYİ mutlaka Ekürilerinden sonra değerlendirilmelidir.

İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.AYAK: 6,8,3,4,2,7,5
2.AYAK: 5,8,4,7,1,6,2,3
3.AYAK: 2,8,4,3,1
4.AYAK: (4-3) EKÜRİLER (KIZILHAN – ERTEMİZ) BANKO.
5.AYAK: 3 NOLU WALTZ GOES ON BANKO.
6.AYAK: (9-5),6,2 /// 1,3,4

Kupon Bedeli Ekonomik: 58.80 TL.
Kupon Bedeli : 117.60 TL.

Görüşmek Dileğiyle Adana’dan Murat Hoca Herkese Bol Şanslar Dilerim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu