İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Ocak 2021 ⇒ Aslan Eroğlu İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

1.AYAK: Yarış hayatına başladığında oldukça merak ettiğim isim o gün için Abbas Koşusu’nda da 3 lira ganyana çıkmıştı ve başarısız oldu daha sonraki yarışlarda tabelalarda dolaşsa da bekleneni bir türlü veremedi babası Mehmas’ın şu anki aşım bedeli 25000 Euro (200bin TL üzeri) galobunda çok beğendiğim 8 NOLU ANGEL OF HONOUR risk severlere cazip BANKA adayım.

2.AYAK : 3 NOLU DEDEM AHMET maidenden çıktıktan sonra uzunda kazandı bugünde grup uygun gibi, 4 NOLU KARAKAPLI’da hem Halil kaplan ı hem de uzunu sevdi bu ikili öncelikle yazılmalıdır.60 kilodan 50 kiloya düşen 7 NOLU BABAÖZESER’den etkili bir performans gelebilir. Maidenden çıkmasa da son 2000 metre yarışında sürpriz ikincilik elde eden 9 NOLU TÜRKSOYLU’yu atlamayın derim.

3.AYAK: Etkili isimler çıkaran Tamerinoğlu ve kısrak babası Caş eşleşmesinin örneği olan 5 NOLU BOZAĞA’ya son yarışında mesafe net şekilde kısa geldi bu kez daha iyi koşar. Rakipleri ise maiden de fazla oyalanan 6 NOLU BUDAKLI, 7 NOLU ERTEGİ ve 11 NOLU TURAP BEY’dir. Bu dörtlü ayak için yeterli.

4.AYAK : 7 NOLU MAGNUM OPUS’a uzunu yapamaz dediler at ikide iki yaptı bugün Tolga Yıldız’la ilk defa buluşacak gene etkili koşar. Hemen ensesinde Halis’le 3 NOLU GRASHOF ve 4 NOLU RAMPAGE olur. Bu üçlü erkenden mücadeleye girerse taktik yarışlarını iyi koşan Mehmet Kaya ile VICTORY IS OURS fotoyu bulabilir.

5.AYAK : Güç dengeleri oldukça yakın görünen arap atlarının yarışı karakolluk…

6.AYAK: 5 NOLU BİRÖMÜR haftada bir koşunca son yarışında etkisiz kaldı bu kez daha hazır, ilk kez uzuna çıkacak 9 NOLU BANA MÜSADE ve yarış görüp patlamaya hazır bomba olan 3 NOLU YURTYAPAN’ı atlamayın.

8
3-4-7-9-6-5-1
5-6-7-11
7-3-4-5
4-3-6-5-2
5-9-3-2-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu