Ayhan Yeşilbağİzmir TahminleriTahminler

7 Şubat 2021 ⇒ Ayhan Yeşilbağ İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

1.AYAK: Hayatının en formda günlerinde HASANEFE son yarışları genelde grup atlarla koşmuştu şimdi boydaşlarıyla sahada tek dezavantajı kilo onu da apranti ile çözmeye çalıştılar. Jokey hata yapmazsa kazanır. Rakipleri POWER BY FIRE, son yarışında büyük sürprize imza atan KING WINNER, bunun tesadüf olmadığını kanıtlamaya çalışacak. Eski formundan uzak olsa da FAITFUL WOLF ve SPRING BREAK sürprizde düşünülebilir.

2.AYAK: Bu yarışa özenle hazırlandı KARAER zaten üç yaşlı iken tam hazır olmadığı için yılın sonunda 2 yarış gösterdiler ve şimdi tam hazır durumda. Yarışa binecek jokeyi hazırladı benim BANKOM.

3.AYAK: Gördüğü yarışlarla formunu geliştiren ŞÜKRANHANIM daha sert gruplarda koşmuştu bu yarışlarını. Şimdi rakipleri çok daha uygun 1400 / 1.28 gibi güzel bir yarış derecesi bulunmakta benim ilk atım. Kum pistte henüz kazanamasa da DERİNDOĞA ilk rakibidir. Yarış yaşamına kazanarak başlayan DESPİNA sonlarda zorlansada kazanmayı bilmişti şimdi daha tecrübeli olarak koşacak. AMİRAL HOLD ile ATOMAY geniş kuponlarda olmalı.

4.AYAK: Bu koşuda fazla söze gerek yok. Daha önce rahat geçtiği bu rakiplerini yine geçecektir. Son düzlükte etkili gelecek olan HIZLIAHMET liderliği alarak farkı açacak ve rahat bir birincilik alacaktır BANKO.

5.AYAK: Uzun mesafeyi bulunca adeta sınıf değiştirdi UTKUNUN OĞLU ufak kuponlar tek yazabilir. Geçen yarışında ıslak pistten etkilenen BOUKEPHALOS bu kez farklı koşacaktır. BILLY KID tam mesafesinde koşacak. Sürpriz JUNIOR ÇINAR dan gelebilir.

6.AYAK: Hangi at kazansa neden kazandı diyemem zaman içinde birbirlerini geçmiş atlar bir arada ilk şans verdiğim CEVAHİRTAY olacak. Sabah idmanında dikkatimi çeken OVAKAYA günün bombasıdır es geçmeyin kilosu da çok uygun. RODRIGUEZ çıktığı gibi bitirebilir. Diğer şans verdiğim atlar şablonumda olacak

BOL ŞANSLAR

1-8-6-3-5
KARAER
3-2-4-5-1
HIZLIAHMET
4/5-3-1
3-14-7-9-6-8-13-4-1-11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu