Haberler

Prof. Dr. Kenan Binak Koşusu’nu Special Of Horses Kazandı

Geçtiğimiz yıl Lega Lady isimli safkanın birincilik elde ettiği bu önemli koşu sentetik pistte 1400 metre mesafede gerçekleşti.

2 yaşlı tayların birincilik mücadelesi verdiği Prof. Dr. Kenan Binak Koşusu’nun 2022 yılı galibi; Hulusi Çil’in sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Aytekin Coşkan tarafından antrene edilen doru dişi tay Special Of Horses (Azaraks – Suzi Gold / Banknote) oldu. Koşuya Barış Kurdu idaresinde katılan tay, İzmir ve Bursa’nın ardından İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda da koşu kazanmayı başararak toplamda üçüncü birinciliğini elde etti.

Mücadelenin ikinciliğini, Vedat Abiş idaresindeki Nurselin (Yıldırımbey – Tuğçe Hanım / Bullmarket) elde ederken, Fresno (Fast ‘N’ Famous – Adriana La Cerva / Lomitas) Özcan Yıldırım ile üçüncü, Halis Karataş ile bu önemli koşuda boy gösteren Hot Toccet (Toccet – Head Blast / Strike The Gold) dördüncü ve İlker Soyad idaresindeki Ayris (Scarface – Koralev / Red Bishop) ise beşinci olarak koşuyu tamamladı.

Koşunun galibi Special Of Horses için bitiriş derecesi 1.25.92 olurken, farklar 1,5 Boy – 1/2 Boy – 3,5 Boy – 5 Boy şeklinde sonuçlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu