Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

11 Temmuz Beygir.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ŞAFAK KUŞU (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.MAHAYBAR (4) en yakın takipçisi olacaktır.ORTADOĞU (5) ve GAZINÇ (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla BATINHAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KÜÇÜK DEMİRKIRIM (3) ciddi rakibi olacaktır.SULTANBATUR (1) ve OĞLUMEJDER (2) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan TERRA BAY (1) koşudaki favori isimdir.BALKA (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.MY SWETY BOY (2) ve VASILY (6) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Artan formuyla STAR OF STEEL (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PUZZLE (5) en yakın takipçisi olacaktır.EMİRCANBEYİ (1-6) ve KARYA (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan SERDÜMEN (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.GÖLCÜKŞİMŞEĞİ (2) ciddi rakibi olacaktır.UMUTLU (6) ve KUBATHAN (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki BADARBUNGA (4) ve SHUTKA (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MADIBA (8) en yakın takipçileri olacaktır.AKINŞAH (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: Formda olan SPEEDY GUNNER (2) koşudaki favori isimdir.KHOR KALBA (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.EL ASESINO (1) ve AYZA (4) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Deneyimli jokeyiyle DİLİRAN (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BOLKAR AĞA (1) en yakın takipçisi olacaktır.YOLDAŞHAN (6) ve İSTASYON (3) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki HOT CHOCOLATE (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.EUPRHATES (5-6) en yakın takipçisi olacaktır.MORE THAN A GAME (4) ve BLACKS WINNER (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

10.Koşu: İyi formuyla LILYANTUS (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BEYNAM (2) en yakın takipçisi olacaktır.BARBAYANNI (1) ve SESİL SULTAN (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu