Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

25 Haziran Apranti.com ANKARA – İZMİR At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

ANKARA At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.ayak: Korudukları formlarıyla AKINŞAH ve DAUGAVA eşit şanslı isimlerdir. Son yarışında uzun mesafeden etkilenen WAVE RUNNER ve ekürisiyle KARA MAHMUT rakipleridir. EXOTIC RIDE ile SIR PATRICK sürpriz.

2.ayak: Beğenilen formuyla NOISY BOY, Adana’dan gelen OCEAN SOUND, son koşusu ölçü olmayan GÖZ DAĞI, formunu geliştiren ASLANSTAR öncelikli şanslılardır. ASAFHAN ile BÜYÜK PATRON da ihmale gelmezler.

3.ayak: Kaliteli safkan BESLENEY koruduğu formuyla yine kazanabilir. Ekürisiyle EFSANETAY ve formda KARAESER rakipleridir.

4.ayak: Son koşusu ölçü olmayan HASRET RÜZGARI bu grupta kazanmaya en yakın isimdir. ŞEVVAL SULTAN ve MARIAGE rakipleri olup, TURKISH BEAUTY de ihmale gelmez.

5.ayak: Etkili formunu muhafaza eden CEMCEM günün bankosudur.

6.ayak: Formunda gelişmeler kaydeden GÖKBURCU ve yarışları başarılı İZSU arasındaki mücadeleye KEDİGÖZÜ de katılabilir. FİNCAN sürpriz. 

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:3-4-2-6-7-8
2.ayak:8-4-3-2-7-9
3.ayak:1-6-3
4.ayak:2-4-3-5
5.ayak:4
6.ayak:7-1-2-6


İZMİR At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.ayak:Oldukça çekişmeli geçeceği tahmin edilen bu yarışta: KARA DUTUM, İZMİRŞAHI, PRINCESS MAHRA, ASLAN DAYI, KING BYZAS ve GHIMGHICHE sırasıyla şanslı isimlerdir.

2.ayak: Son yarışı ölçü olmayan KARAHİSAR mükemmel galobu ve eküri avantajıyla günün bankosudur.

3.ayak: Son çim yarışı ölçü olmayan BAYKETENCİ, formu tatminkar SİPİLBEYİ ve KOŞALKIZ eşit şanslı isimlerdir.

4.ayak: Yarış galobundaki performansıyla göz dolduran DAĞCI ilk şanslı isimdir. SIRACA, BAŞKAYNAK ve KAŞİF diğer şanslılardır.

5.ayak: Son yarışlarında ilk iki sırayı paylaşan CEWREMONY ile SPECTACULAR GIRL arasındaki mücadeleye GREEN ALLEY ve GREEN WITCH de katılabilirler.

5.ayak: Bursa’da kazanan HAKUNA MATATA ile STEEL HORSE eşit şansa sahiptir. SON OF SEA, BEZMİ ALEM ve ELBİ diğer şanslılardır. FIGHTER sürpriz.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:11-1-5-2-6-7
2.ayak:4
3.ayak:3-5-8
4.ayak:4-2-1-6
5.ayak:4-1-5-3
6.ayak:3-1-6-2-8-11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu