Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

20 Aralık Nalkapon.com İZMİR – ADANA At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

İZMİR At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu 

1.ayak: Son yarışı etkili olan LİMİTSİZ, geliştirdiği formuyla TOROS KAPLANI ile ekürili POWER OF THE SUN en şanslı isimlerdir. ERTANBEY ile TUMBUL YAPRAK diğer şanslılardır.

2.ayak: Yarış hazırlıklarında sağlıklı ve formda görünen NO WOMAN NO CRY ilk şanslı isimdir. İkinciliğinde dikkat çeken YAĞMUR KIZ ile POUR TOI rakipleri olup, MONTELLA sürpriz.

3.ayak: Sürekli formunu geliştiren STAR CAT ile CRIMEAN en şanslı isimlerdir. DYMAXION, ERTEKİN BEYİ ile DEMİRAĞA da ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak: Kalite safkan CANKARDEŞLER koruduğu formuyla günün bankosudur.

5.ayak: Başarılı yarışlar koşan ZAFERİMOL, iyi durumdaki HONG KONG ile kısa mesafeyi seven BOZDAĞ EFESİ arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

6.ayak: Bu yarışa itinayla hazırlanan SINABUNG etkili jokeyiyle ilk şanslı isimdir. Kazandığı yarışındaki formuyla KAYRAHAN rakibi olup, ROYAL BEGOVİÇ ile RED QUEEN diğer şanslılardır.

Altılı ganyan tahmini 

1.ayak:8-2-3-4-1
2.ayak:5-10-6-4
3.ayak:6-2-3-1-4
4.ayak:5
5.ayak:2-8-3
6.ayak:4-5-2-8

ADANA At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu 

1.ayak: Kum pistteki ilk yarışı başarılı DERİNİYA ile koştuğu üç yarışı da olumlu olan CANPETEK en şanslı isimlerdir. CARIGRAD, TİBO ve NUR KIZI bu ikiliden sonraki şanslılardır.

2.ayak: Yakalamış olduğu kusursuz formunu koruyan OLGUNABİ günün ilk bankosudur.

3.ayak: Yetenekli kısraklar KAKAO ile DARK MAGIC ilk şanslı isimler olup, SILVWER SHOES, LADY WIN ve ZELENİKA da ihmale gelmezler.

4.ayak: Hazırlıklarında yakalamış olduğu süper formuyla göz dolduran SEHANTAY günün ikinci bankosudur.

5.ayak: Her geçen gün formunu biraz daha geliştiren KAIMOS en şanslı isimdir. İyi durumdaki SMARTY ROSE sıkı rakibidir. TATVAN GÜLÜ ve ekürili BLACK WEASEL diğer şanslılardır.

6.ayak: MY HEART, MOLU BEYİ, BLACK OUT, DERSPLAY, TAKASHIMA, QUADIS ve PANABELLE günün bu zorlu yarışında eşit şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini 

1.ayak:5-2-3-10-7
2.ayak:5
3.ayak:3-2-5-4-7
4.ayak:7
5.ayak:6-8-9-3
6.ayak:5-2-3-7-10-12-13

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu