İzmir TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

11 Şubat Beygir.com İZMİR – ŞANLIURFA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

İZMİR KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda MİMOZA ÇİÇEĞİ (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.MARİSSA (9) ciddi rakibi olacaktır.ARTUR (2) ve HORASANGÜNEŞİ (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: Artan formuyla OLIVE KING (13) ve DAYS OF THUNDER (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.LOVE ME TENDER (12) ciddi rakipleri olacaktır.EZBERBOZAN (8) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: İyi formuyla BLACK KING (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BÜYÜK AĞA (5) ciddi rakibi olacaktır.GRADE BOY (2) ve BAY DRAGON (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Formda olan FLY SO FREE (2) koşudaki favori isimdir.ALAS ALAS (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BONCUK (3) ve FLAWLESS VICTORY (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki SIRACA (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.YILDIZHAN STAR (7) en yakın takipçisi olacaktır.MUHRİP (1) ve MONDİNİN OĞLU (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla GHOST OF DARKNESS (1) ve AMAROK (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SINABUNG (8) en yakın takipçileri olacaktır.YOUR TIME (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

ŞANLIURFA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda ŞEVVALGÜLÜ (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.TURBONAZ (2-7) ciddi rakibi olacaktır.KARKAŞİ GÜLÜ (3) ve TEKFORDUNGÜLÜ (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki MİNİF REYİS (1) ve DÜŞEŞ (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.AZAT KUŞU (3-18) en yakın takipçileri olacaktır.AYAKOŞAN (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla OZİBEY (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PEKKURT (1) en yakın takipçisi olacaktır.GÜVENBAKAN (5) ve CAMUZAĞA (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Formda olan EZMATRA (1) koşudaki favori isimdir.DÜLDÜLBİR (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KÜÇÜK EYLEM (3) ve IRON ROSE (5) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki BRAVE GREY (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.KING UGLY (6) en yakın takipçisi olacaktır.SEA HORSE (12) ve MERD BEYİM (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla GAGARIN (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.CARAMBITA (13) en yakın takipçisi olacaktır.SKY INN (15) ve ANIZARBOS (10-9) sonraki ihtimallerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu