Şanlıurfa TahminleriTahminler

11 Şubat Sadun Kaya ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

1. Ayak: Son haftalarda güzel bir form tutup arka arkaya başarılı yarışlar koşan seri stile sahip ŞEVVAL GÜLÜ, ilk şanslı atım. Her geçen gün istenilen form düzeyine ulaştığını son koşusunda belli eden HIZLI ZELİŞ ve son iki yarışında etkili bir performans sergileyen formda TEKFORDUN GÜLÜ, rakipleri. Son iki yarışında tabela dışı kalsa da idman pisti görünümü dikkat çekici AL ZENGİNKIZ, bu kez farklı koşabilir. Her geçen gün daha iyi duruma gelen DUYGULU, bir diğer şanslı atım olup son koşusunu kazanan CAŞPERİ ve İÇİL, sağlam kuponlarda bulundurulmalı.

2. Ayak: Son koşusunu bu tip mesafede kazanma başarısını gösterirken, böyle bir grubu geçen MİNİF REYİS, ilk tek atımdır.

3. Ayak: Şanlıurfa pistine çok iyi uyum sağlayıp son üç yarışını da kazanan ve bizzat M.Akyavuz ile bu koşusuna hazırlanan formda OZİBEY, ilk şanslı atım. Önde istediği tempoyu bulması halinde bu kez normale dönen kilosu ile GÜVENBAKAN,yakın rakibi. Son iki koşusunu da kazanan formda isim PEKKURT, ihmale gelmez. Geçen hafta koşup kazananALZENGİNOĞLUM, diğer şanslı atım olup CAMUZAĞA, sürprizim.

4. Ayak: Bugüne kadar kum pistte koşmuş olduğu yarışlarında üstün bir performans sergileyen, grubun kaliteli ve formda ismi EZ MATRA, lehine mesafede diğer tek atımdır.

5. Ayak: Son iki koşusunda başarılı ikincilikler yapan BRAVE GREY, ilk şanslı atım. Gücü nispetinde başarılı yarışlar koşabilen KING UGLY ve bu kez farklı bir yarış koşmasını beklediğim KISS OF STEP, öncelikli rakipleri. Son iki yarışını da kazanan SEA HORSE, ihmale gelmez. Bir süre aradan sonra ağır kilosuna rağmen kazanıp son koşusu ölçü olmayanWHITE IRON ve 1200 galobunda eski günlerine dönmeye başladığının sinyellerini yakan HAMMURABİ iddialı isimlerden olup en iyi dereceye sahip bulunan uygun kilosu ile ROYAL ASHLEY, sürpriz atımdır.

6. Ayak: Salı sabahı 800 galobunda formda bir görünüm sergileyen GAGARİN favorim. Son koşusunu ölçü almadığımANIZARBOS, yakın rakibi. Gücü nispetinde koşarak kolay kolay tabeladan düşmeyen CARAMBITA, bence ihmale gelmez. Son koşularında başarısız kalsa da düzenli idmanlarında toparlanmış görünen SKY INN, bir diğer şanslı atım olup kazandığı yarışındaki güzel formunu muhafaza eden AIGAI, ise uygun kilosu ile kuponlarda bulundurulmalıdır.

Altılım: (1.9.4.5.8.7.10) (1) (6.5.1.2.3) (1) (1.6.7.12.13.5.9) (6.10.13.15.12)

Kaynak: liderform.com.tr 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu