İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

3 Temmuz Beygir.com İSTANBUL At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan KIZIMESRA (2) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. YEDİİKLİM (5) ve son startıyla dikkat çeken YALI GÜZELİ (6) ciddi rakipleri olup ŞANSKÜPÜ (1) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken TETİNA (10) ve HATİCE (3) devam eden form durumları ve etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. SARAYCARİYESİ (7) ciddi rakipleri olup SERMELEK (8) ihmal edilmemelidir.

3.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan UÇANKRAL (6) ve tabela dışı kaldığı son yarışını ölçü almadığımız ASLANSÜTÜ (4) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup ÇİZMELİ (2) ciddi rakipleridir. ZEUS (7) ihmal edilmemelidir.

4.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son startını birincilikle tamamlamış olan PAYİTAHT (2) tecrübeli jokeyiyle ilk şanslı isimdir. Son yarışlarıyla dikkat çeken KAFKASLI (5) ve IRON CLAD (1) ciddi rakipleri olup TAMGA (7) ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: Çim pistteki tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız GEZEGEN (10), iyi form durumuyla BUDAKHAN (1) ve SÜVARİOĞLU (3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Etkili jokeyiyle ANILKAYA (4) ciddi rakipleridir.

6.Koşu: Çim pistteki üç startından da etkili jokeyiyle rahat birincilikler elde etmiş olan AK DIAMOND (1) ilk şanslı isimdir. İlk koşusuyla dikkat çeken WANETA (8) ciddi rakibi olup MANTICORE (3) ve ekürili SIERRA MAESTRA (6-2) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

7.Koşu: İyi form durumunu ilk startına da yansıtmış olan ŞENGÖNÜL (10), tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız DOĞU GÜZELİ (5) ve artan form durumuyla KAYLA (8) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. DİŞİ KURT (4) ciddi rakipleridir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan hafif kilolu EXCHANGER (5), aynı mesafeli son startından başarılı bir ikincilik elde etmiş olan CHICAGO (2), artan form durumuyla SATEN (3) ve son yarışlarıyla dikkat çeken FIRST POWER (6) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

9.Koşu: Son koşularındaki rahat birincilikleriyle dikkat çeken METAL FIRTINASI (1) devam eden form durumu ve usta jokeyiyle ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız ÜNALAMCA (2) ciddi rakibi olup AĞRI DAĞI FIRTINASI (3) ve ALTIN KRAL (4) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu