İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

3 Temmuz Nesine.com İSTANBUL At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1. Koşu: Sıralamam: 5-2-6

2. Koşu: Sıralamam: 3-7-10-8

3. Koşu: Sıralamam: 6

4. Koşu: Yaklaşık 10 aylık aranın ardından pistlere başarılı bir üçüncülükle dönen 7 numaralı TAMGA, daha iyi durumda gireceği koşuda favorimdir. Güne tek yazarak başlamak isteyenler risk alabilir. 2 numaralı PAYİTAHT, 5 numaralı KAFKASLI, 4 numaralı MIZZEN OF TURKEY, 1 numaralı IRON CLAD, 3 numaralı FANTASTIC LERO ve 6 numaralı ANGEL FLY favorinin eksik koşması durumunda devreye girecek isimlerdir.

5. Koşu: Ekonomik kupon yapacaklar; 3 numaralı SÜVARİOĞLU, 1 numaralı BUDAKHAN, 5 numaralı DİNAMİK ve 10 numaralı GEZEGEN’i öncelikle yazmalıdır. Geniş kupon yapacaklar şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı değerlendirebilir.

6. Koşu: 1 numaralı AK DIAMOND, 3 numaralı MANTICORE, 6 numaralı SIERRA MAESTRA ve 8 numaralı WANETA arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hata yapanın kazanan olmasını bekliyorum.

7. Koşu: Bir üst gruptaki son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı DOĞU GÜZELİ, kendi grubunda birinciliğin en güçlü adayıdır. 10 numaralı ŞENGÖNÜL, 8 numaralı KAYLA ile 9 numaralı KIZIMDİLŞAH rakipleridir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8. Koşu: 3 aylık aranın ardından üst üste 3 yarış görerek tüm açıklarını gideren ve bu koşuya eksiksiz olarak girecek olan 5 numaralı EXCHANGER kazanmaya yakındır. G3 Anafartalar koşusunda tabela dibinde bitirdiği yarışı ile dikkat çeken 3 numaralı SATEN rakip yazacaklara ilk önerim. 2 numaralı CHICAGO unutulmamalı.

9. Koşu: Son koşusunu bu pistte ve bugünkü jokeyi idaresinde kazanmayı başaran 1 numaralı METAL FIRTINASI’nın, devam eden süper formu ile İstanbul çiminde 2’de 2 yapmasını bekliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu